Uima-altaat

Kotimaiset, laadukkaat altaat ja allaskatokset.

Ota yhteyttä ›

Ibiza 60/90

Hinta
Ibiza 60/90

Ibiza 60/90

2.58 x 4.64 x 0.60 m

HUOM! Mitat, paino ja litramäärät ovat suuntaa antavia. Pidätämme oikeuden mahdollisiin volyymivaihteluihin.

Laatu

Yksityiskohdat. Se on se jolla on merkitystä. Ja siitä syystä painotamme niin paljon toiminnallisia ratkaisuja ja kestäviä mekanismeja. Polyfaser superflatpohjaisissa kiskoissa on pyöreä profiili (1), ja niiden päällä voi kävellä jopa paljain jaloin. Lisäksi sisäänvedettävä apukehikko mahdollistaa pohjalevyjen nopeamman asentamisen.

Säädettävät turvallisuussalvat (2) antavat sinulle suojan tuulta vastaan. (Tärkeää: kuoren tulee olla kokokaan lukittu.) Kuorirullissa (2) on kaksinkertaiset ruostumatonta terästä olevat kuulalaakerit sekä hiljaiset rullat, jotka on valmistettu erityisestä muovista.

Lasten turvallisuuden takaamiseksi sekä sen estämiseksi että kutsumattomat vieraat eivät käytä allasta, voi Polyfaser altaat lukita erityisellä muoviavaimella (3). Tämän lisäksi raamiosa melko vaikuttava: modifoitava valaistus (3) täyttää kaikki tämän päivän muotoiluvaatimukset.

Ruudut on valmistettu korkealaatuisesta SAN:sta (4) ja ne löytyvät joko läpinäkyvinä tai sinisenä. Tämä lasi on kehitetty ja tuotettu tätä käyttöä varten.

Kaikki uusissa profiileissa on harjat (5), ei pelkästään uran puhdistamista varten mutta myös likaantumisen estämiseksi.

Jousipultit (6) pitävät huolen siitä, että jokainen elementti on kiinnitetty oikeaan paikkaan. Muovimateriaali, jota käytetään on korrosiosuojattu eikä se sen takia altistu rapautumiselle. Matalan kannen muotoilu sallii optimaalisen ventilaation ja estää allasta naarmuuntumasta kun siirrät elementtejä.

Automaattinen mekanismi (7) pitää huolen siitä, että samalla kun avaat / suljet ensimmäisen elementin, löytyy myös automaattinen avaus / sulku jokaiselle seuraavalle elementille.

Ominaisuudet

  1.  Utgrävning av kunden eller dennes entrepenör
  2. Betongsättning av den armerade grundplattan
  3. Lastning av poolen
  4. Leverans från producenten till kunden enligt avtalad tid med specialutrustade lastbilar.
  5. Avlastning utan svårigheter även vid trånga tillfartsvägar.
  6. Exakt insättning av poolen i den utgrävda gropen med egen kran.
  7. Justering av trappor och stöd
  8. Omslutning av poolen i betong med fastsättnings pålarna, nedsättning av rören samt installation av filtreringssystemet.
  9. Fyllning av poolen samt gjutning av poolkanterna.
  10. Dags att börja bada med 10 års läckage garanti.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita