Uima-altaat

Kotimaiset, laadukkaat altaat ja allaskatokset.

Ota yhteyttä ›

Uima-altaat ja allaskatokset Pietarsaaresta

Kotimaista laatua kesän virkistyksiin ja vesileikkeihin – ja omassa pihassasi!

Uima-allas kotipihaan tuo käyttöösi oman virkistyskeitaasi, jossa viihtyvät perheen pikku vesipedot ja tietysti myös aikuiset. Viilenny, rentoudu ja heitä arkihuolet altaan äärellä! Kutsu ystävät kesäpäivän viettoon tai nauti rauhassa olostasi.

Poolspa-uima-altaat valmistetaan Suomessa, Pietarsaaressa. Lisäksi myymme Polyfaser-altaita. Eri koossa ja muodossa tulevat altaat istuvat pihaan kuin pihaan ja isommankin perheen pulikointiin. Altaisiin on saatavilla allaskatokset sekä rullapeitelaatikot, jotka pitävät veden puhtaana.

Myymme myös allaskemikaaleja ja muita tarvikkeita, sekä tarjoamme uima-altaiden huoltopalvelun. Tutustu ohesta malleihimme, hanki vaikka heti tai tule tutustumaan myymäläämme Pietarsaareen! Meiltä myös ulkoporealtaat ›

 

Ota yhteyttä ›

Poolspa-uima-altaat

POOLSPA-ALTAAT valmistetaan Pietarsaaressa Suomessa. Käytämme aina vinylesteriä, ja kaikki altaamme on tehty alipainetekniikalla. Meillä on malleja aina 3,4 m x 5,5 metristä 3,4 m x 10,5 metriin.

LAATU. Jotta paras mahdollinen laatu säilyy, valmistamme altaamme alipainetekniikalla vinylesterhartsista. Tämä valmistustekniikka takaa altaiden pitkän iän ja minimoi riskin osmoosiin. Takaamme altaillemme parhaan laadun ja kilpailukykyisen hinnan, myös huollon ja tuen!

OMINAISUUDET. Meidän uima-altaamme on valmistettu pohjoismaista ilmastoa ajatellen, ja kaikissa yli 6,5 metrisissä altaissa on eristys! Altaita on saatavana integroiduilla päätyportailla tai tikkailla.

Polyfaser-uima-altaat

Polyfaser-altaita on saatavilla eri muodoissa ja eri lisävarusteilla, aina ympyrän mallisista nelikulmaisiin. 

Allaskatokset

Allaskatokset

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita